lördag 12 december 2009

julklappsinköp - barn & barn

Hej alla goa blogg vänner jag hoppas ni har en toppen helg, här har vi fullt hus av egna barn samt en massa kompisar, vi får förfrågan om fler får sova över men nej tack...vi har inga fler sovplatser och jag vill ha en lagom ljudnivå ikväll. På dagen har vi vuxna varit på stan och handlat lite julklappar, men vi har flera kvar att köpa.
Vi har ätit gott & njutit av ett glas rött :o) nu på kvällskvisten.
Robinson har varit på tv - här hejar vi på det blå laget dom verkar en aningen vänligare mot varandra än det gula laget.
Bakade igår kväll....gott gott...
en mjuk pepparkaka med lingon i . Vi har inhandlat lackstång och ett sigil med god jul, vi jobbade med att julklappsinslagning vilket inte var det lättaste med lackstång :o) vi hinner träna lite mera.
Idag har barnen varit ute i flera timmar men när dom väl kom in och var 4 st såg det ut som ett bombnedslag i Eriks rum - så imorgon så ska Erik och Simone STOR städa...."lite jobb att göra här"

många kramar till er alla
ha en trevlig helg
kramar catthie

5 kommentarer:

  1. Barn har en tendens att stöka till det liiite när de är några stycken..men skönt att de har kul iallafall!
    Njut av kvällen..det gör vi.
    Kram Git

    SvaraRadera
  2. Den kakan ser verkligen god ut.
    Övernattningar är ju roligt för barnen ,men inte alla på en gång.

    Ha en fin Luciamorgon.
    Kramen/Gunilla

    SvaraRadera
  3. :o) nej jag kan hålla med dig, en gräns på antalet är rimligt, och dom hade lekt sedan fm...så när kl blev 20.00 var det dags att avbryta, pust...
    catthie

    SvaraRadera
  4. Vad smarrig kaka du bakat.Mysigt att klapplistan minskar.Synd bara att inte plånboken ökar till nästa runda.hihi.Ha en mysig lucia vännen kramiz Rita.

    SvaraRadera
  5. Mums vad kakan såg god ut..

    Njut nu av en lugn söndagskväll..

    Kram
    Mia

    SvaraRadera