tisdag 22 september 2009

Fixar till hemma

Äntligen har jag varvat ner något sedan olyckan min son fick uppleva i lördags,
Han blev ju inte allvarligt skadad – men plåt mot ett barn är otäckt.
Vi har smått börjat fixa till här hemma – inte våran lägenhet men man vill ju inte bo i ett ruckel så det gäller att fixa till lite själv, skåpluckorna ska lämnas in för lackering och jag ska måla runt om och i skåpen så det blir fräscht. 4 Garderobsdörrar i dotterns rum är i så dåligt skick så de ska vi få omlackerat även där blir det att måla runt om. Få se om dottern får omtapetserat i sitt rum – 3 lager tapet har lossnat på sina ställen.
Jag har målat 2 pedistaler vita dom var så mörka och tråkiga. Golven ska jag bona det blir en aningen lättare att hålla smutsen borta. Dagarna lunkar på i sakta takt och färgerna är så vackra ute..
Allt gott till er allt / Catthie


" Olyckshändelser är konstiga saker. Man råkar inte ut för dem,förrän man råkar in i dem " (Nalle Phu citat.)

3 kommentarer:

 1. Hej! Usch vilken fruktansvärd upplevelse att ens barn blir påkört! Hoppas ni har återhämtat er så gott det nu går =) Här hoppas vi på en hastighetssänkning på vägen utanför vårat hus, det är 70 där...
  Ska kika mer på din blogg nu!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Oj 70 är inte bra, läkaren sa att hade det gått 10 km fortare så hade han inte klarat sig så bra, 30 är en magisk gräns...hoppas ni får sänkt..tack för titten alltid lika roligt.

  SvaraRadera
 3. Hej,
  kul att du hittade min blogg, det är ju några millioner =0)
  Du har en jättemysig blogg,
  trevlig helg på dig,
  mvh
  carina

  SvaraRadera