fredag 13 november 2009

Helgen är här

"hjärtan från Anitas webb-shop"
Hej alla goa vänner här ute!
Avslutade arbetsveckan på det härligaste sätt man kan - är ledsagare, så i taxin med eleven fick vi njuta av klassiskmusik - vi njöt och välkomnade helgen...
Ett varmt bad och ännu mer avkoppling - sedan god mat - hälsa på mor...
vi får se om denna dag/kväll rymmer mer saker, det är bara så skönt att få ledighet.
Sköt om er alla - njut och återskapa energi nu i helgen.
Catthie
här är en modell av tvålar som vi gjort "kokos & kanel" med våra elever. kika in på http://www.skapligtenkelt.se/ där finner ni massor av trevligt pyssel man kan göra - enkla pyssel. Bra pyssel att göra med barnen inför jul.


Natur & miljös elever gör dessa kransar så fina (100 kr) dom sparar till en resa.
finns många modeller men detta var den enda som var kvar denna fredag.8 kommentarer:

 1. roligt att hitta på så mycket med eleverna!! : )

  Hoppas att du får en härlig helg!! kramar elin

  SvaraRadera
 2. Hej Catthie
  jag ska gå in på den sidan i helgen. Tack för berömmet. javisst är det en underbar text.
  Sköt om dig
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tackar så mycket för dina tips. Barnbarnet 7 år kommer hit på söndag så då kanske vi kan göra något.Trevlig helg på dig. Anita

  SvaraRadera
 4. Hej Catthie.

  Ja här blir vi kallade "Pensionärer" och all musoik vi lyssnar på är pensionärsmusik..hihihi
  Tycker det e ganska kul (ibland..) när 11-åringen lär OSS saker istället för tvärtom. Dom kan ju allt om senaste musiken, filmerna, sidor på nätet, mode mm. Man har varit i det där små-barns-träsket så många år och nu är alla mkt mer självständiga vilket är både skönt och skrämmande på samma gång.
  Hur gamla är eleverna du jobbar med? Mina elever är gymnasie-elever.

  Kram Git

  SvaraRadera
 5. ja det är verkligen skönt med helg ..vilka söta hjärtan du hittade , jag har hittat nått liknande ska nog ta och fota dom oxå och lägga ut ..

  SvaraRadera
 6. Vad härligt åka taxi åh lyssna på underbar musik vad härligt.Bad och god mat och hälsa på mamma.Låter mysigt ha en skön kväll vännen kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 7. Misstänkte faktiskt att det var så, kändes bekant på något sätt. Vi har också gymnasie-särskola på "min" skola och vi försöker ha samarbete med dem så ofta det går. Jag jobbar med "vanliga" elever men som har andra funktionshinder/svårigheter såsom bokstavskomb, aspergers, tourettes mm. Det är väldigt krävande och tålamodet sätts på prov dagligen.. Idag var jag lite trött på eleverna vilket de kände av och så fort någon störde lite så skrek de "Sluta nu, ser ni inte att Git inte orkar idag!?" *ler* Dom e för goa!!
  Ha en bra kväll! ps. jag kommer nog också att få gå till hösten :(

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Hej, kära vän!

  Vilka söta hjärtan, jag älskar hjärtan, i alla dess färger och former.
  Sydde 8 st igår, i olika storlekar. Ett av dem till mamma, som hon ska få av mig vid mitt besök idag =).
  Jag lägger upp dem på bloggen under dagen/kvällen. (Psst, tänkte kanske ha en liten utlottning, men har inte sagt det till någon annan än dig , än)...

  Mamma mår mycket bättre, men det är fortfarande hjärtskärande att höra henne. Hon har sin mobil vid sin sida nu, och ringer ibland , för att be om någonting =). Varje gång hon ringer skuttar hjärtat till, av lycka och oro i en mix...
  Hoppas hon får komma hem snart, men doktorn säger att det läker långsamt. De fick provsvaren i torsdags, och då kunde de börja ge henne rätt antibiotika, tills i torsdags fick hon något som inte bet tillräckligt... Så nu kanske det går fortare.

  Önskar dig en underbar dag!
  Kramis/
  Luiza

  SvaraRadera