onsdag 18 november 2009

Taktil massage

YES.... nu är jag diplomerad taktil massör, det känns så bra. Resan till Umeå gick bra och det har varit två fantastiska dagar med god energi...
Så nu är åter vardagen här vilket också känns bra..ska kika runt hos er alla jag har ju missat så mycket när jag varit borta.
kramar Catthie
Taktipro är en mild massage, mjuk omslutande beröring med varsamma styrkningar som aktiverar beröringsreceptorerna . Anpassat efter varje individ ges Taktipro med respekt, omtanke och lyhördhet.
Genom Taktiprorörelserna stimuleras smärtlindring och det parasympatiska nervsystemet – motpolen till adrenalinpåslag och stress. Metoden påverkar både givare och mottagare. Att bli sedd och bekräftad är ofta nyckeln till bättre samarbete mellan individer och i personalgrupper.

Effekter:
Vi ser ofta effekter som ökat samspel, lugn, avslappning, bättre sömn , förbättrad mag- och tarmfunktion, sänkt blodtryck, ökad självkänsla, mindre stress och lindring av smärta .Effekter:
Vi ser ofta effekter som ökat samspel, lugn, avslappning, bättre sömn , förbättrad mag- och tarmfunktion, sänkt blodtryck, ökad självkänsla, mindre stress och lindring av smärta .

8 kommentarer:

 1. Åh, vad kul. Duktiga du. Då kan jag komma och få massage då.haha...

  SvaraRadera
 2. GRATTIS vad skoj.Ja nu blev jag oxå glad.Verkar vara mysigt med sån massage.Skönt att vara hemma igen.Borta bra men hemma bäst.Jag älskar att vara hemma.Ha nu en skön kväll vännen ♥.Var nu stolt & nöjd med dej själv att du har ju lyckatsStora kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 3. Jaha..det var DÄR du höll hus!? Har saknat dig.. :)
  Grattis till ditt diplom, det är guld värt! Var det din arbetsgivare som var generös eller du bekostade den själv? Vad skönt för dig att du haft det bra.

  Kram Git

  SvaraRadera
 4. GRATTIS, jippi vad härligt! Visste väl att det skulle gå bra för dig. Låter som rena dunderkuren den där massagen.
  Må gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 5. Tack alla ni goa vänner man blir varm i hjärtat av alla era snälla ord, tänk så mycket glädje ett varmt ord ger. kramar till er alla..Catthie

  SvaraRadera
 6. Grattis till diplomeringen vännen.
  Jag har som sagt varit på taktil massage och det är helt underbart.Man svävar som i något tillstånd mellan sömn och vakenhet. Undergörande för kropp och själ. Alla ni som kan - besök Catthie och prova detta
  kramis

  SvaraRadera
 7. Jag igen...har skickat ett mail till dig nu
  KRAM

  SvaraRadera