torsdag 7 januari 2010

hej alla goa vänner - här är jätte kallt 25 grader brrr...I Boden ca 4 mil härifrån har dom haft 34 grader kallt idag, man sticker inte gärna ut näsan en sådan här dag :o) På bilden har vi vovven Vicki hon gillar inte kylan, håller sig på stigen och använder bakbenen då hon ska spana in något.
Var hos diabetessköterskan idag - nu ska jag kolla blodsockret några dagar så hon får en dygns kurva för det såg inte riktigt bra ut.
Första dagen att jobba, jag gjorde 4 timmar och imorgon är jag ledig igen, en lätt start och roligt.
Tog mig en tripp upp till vinden för att leta efter saker - jag fann en stomme till en spegel med bord som jag ska ta och måla (sålde dom på butiken)
Oj så mycket bråte man har där uppe - hittade en symaskin i en resväska - samt en liten svart resväska som mor haft.
Många gamla saker finns där uppe som man inte näms kasta bort. Finns säkert många saker som man kan ha användning av i stugan...det är inte så att jag har svårt att slänga saker - tvärtom så rensar jag friskt mellan varven.
önskar er allt gott

kramar Catthie
10 kommentarer:

 1. Rensning på vinden, det behöver jag.. Till våren när det är lite varmare där uppe skall jag upp och rensa.. Tänkte göra loppis-lådor av det som kan säljas :-)

  Fy tusan vad kallt ni har det.. Här nere är det runt -8 grader.. Fullt tillräckligt..

  Värmande kramar.. Mia

  SvaraRadera
 2. Gokväll !!!!!Burr vad kallt.Skoj att gå på vinden och kolla .Alltid något roligt hittar man nog.Har varit inne och fixat och grejat hela dagen.Nu ska jag fika med Älsklingen har inte blivit av än.Har myst med Änglarna.Sovgott och ha en mysig fredag när du är ledig vännen.Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Oj du bor långt upp..Jag har aldrig varit så långt upp ..Härnösand och en liten bit till är längst..Väskan jag ser är fin..
  nej släng inget som inte känns bra att slänga ,,Då ångrar man ihjäl sig ..Jag vet..Kram och godnatt..S

  SvaraRadera
 4. Hej Hej du rara tjej!
  Hoppas att allt är gott med dig och hos dig. Vi har också JÄTTE kallt, HELA TIDEN. Hua...vad jag elder värmeljus....mysigt. Tavlan som din dotter har gjort är verkligen kanon fin, visst värmer det i hjärtat när man får saker som någon lagt sin tid på. Må gott//Kram Hanna

  SvaraRadera
 5. Hej Catthie,
  Den där resväskan är ju högvilt just nu. Min målarkompis slängde 7 st efter sin pappa som gått bort. Hon ångrar sig kan jag säga...
  Ha en underbar helg i kylan
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Hoppas ditt blodsocker rätar till sig. Jag håller verkligen tummarna för det. Nog är det kallt här också, nu ikväll har vi 23 minusgrader. Vad spännande med gamla saker på vinden. Önskar att jag hade ett sånt föråd med grejer här hemma. Vi får hoppas att det blir lite mildare. Ha en trevlig helg.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Gud så roligt att rota uppe på vinden, man kan ju faktiskt fynda rejält. Trist att du har fått diabetes:(. Hoppas det går till sig.
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 8. Hej :) du är inte ensam om att ha det kallt .. vi har över 20 minus nu och har haft det länge .. jag längtar tills det i alla fall kan bli runt 10 minus och sol så man kan komma ut och röra på sig :)
  ja det är inte lätt att gå i snön med 4 tassar när det är så kallt :)
  ha em fin kväll
  kram

  SvaraRadera
 9. Hejsan!

  Tänk om en annan hade lite skatter i sina gömmor oxå det vore ju trevligt!!!!!

  Ha en bra lördagskväll!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 10. ja nu är det kallt. Kul när man kan göra lite fynd på vinden. Att rensa måste jag göra på flera ställen i huset.

  Kram Ullis

  SvaraRadera