tisdag 5 januari 2010


Hej alla goa vänner idag är en sådan där dag då man helst stannar inne under en pläd och bara myser 20 grader kallt brrrr....

Jag har fördrivit dagen med ett maraton pass i tvättstugan - vi bor ju i hyreslägenhet så tvätt tid är inte det lättaste att få tvättstugan är fullbokad! så nästa tid blir först den 15 - en tvättmaskin hemma är inget bra val - skulle bli för mycket tvätt som hänger efter oss 6 personer. Men älsklingen ska ta alla sängkläder till grovtvättstugan :o)


Idag har jag bänkat mig en stund framför tvn och sett ett av favorit programmen
"escape to the country" Vilken natur - vilka hus. Det programmet är fyllt med vackra saker. Om ni inte sett det programmet så ta en titt (ni som gillar trädgårdar :o) kommer att mysa.)
Dagens bild är på middagen "soppa" som älsklingen har gjort - som sagt jag ska ner i vikt så här gäller det att äta rätt...jag minskar intaget kolhydrater vilket brukar fungera :o)
Nu önskar jag er alla en trevlig kväll
kramar Catthie

11 kommentarer:

 1. Den soppan såg aptitlig ut. Det gör mycket hur man lägger upp det. Kylan kräver dock lite proteiner. Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!
  Det är ett elände det där med att boka tvättstuga. Ja nog är det kallt, vi har också upp emot en -20 grader. Den soppan ser otroligt god ut. Tycker att soppa värmer så gott när det är kallt ute. Önskar dig en trevlig trettondagsafton.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Vad duktig du är vännen. Jag hejar på dig.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Ja du är duktig du.Hejar på dej.Ha en mysig kväll vännen.Vi har 22 grader ute nu.Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Fy med tvättstuga ute..Alltid haft mina år i stan..Så skönt med egen nu ,,och ny tvättstuga är på gång..Fast just nu tror jag hantverkarna gått i ide..Skulle jag oxå vilja göra nu..Dunderförkyld..Vikten den ska jag kämpa med nu här framöver..Fy o fy..Kram i kylan..
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Så skönt att få tvätta undan. Så skönt när ungarna blivit större så att det inte blir lika mycket tvätt. Är nog som det är med fem pers.

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 7. Beundrar alla som lever utan egen tvättmaskin, vet inte hur jag skulle klarat mig utan...men man lär sig det cokså då man tvingas till det!

  Soppan ser god ut! Här ska kilona också ner....så nu är dte tur att julen är förbi!

  Ha det gott! Kram!

  SvaraRadera
 8. Soppan ser jättte god ut. Håller också på att tvätta men vi är ju bara två och så har vi ju en egen tvättmaskin så det är en enkel match.
  Må gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 9. va sugen jag blev på soppa nu när jag såg din bild :)
  men jag får nog vara utan för jag har inte de saker som behövdes till det :) men man kan ju ta sig en kopp varm te i stället :) nu är det kallt 22 minus här nu och de har sagt att det kan bli 27 minus .. hoppas de har fel .. och att denna kyla snart släpper så man kan komma ut och gå lite igen :)
  ha en mysig inne kväll nu
  kram :)

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Din soppan ser gott ut...
  Hur kallt är det i nordbotten just nu...?
  här är det kallt och jag fryss...hehehe..
  Tack för att du hälsar på min blogg...det är alltid roligt att läsa svenska texter,
  Det är inte ofta jag läser svenska kommentaren eftersom inte många som titta inne i min blogg.

  Tack så mycket för din tid.

  Ha en bra dag även om det är kallt ute...

  Hälsning

  Khim

  SvaraRadera
 11. Mys vidare....helt rätta takter!

  Åååh, jag hatede verkligen tvättstugan när vi bodde i hyreslägenhet, det var hopplöst med tider och allt kånkande. Precis som du beskriver...
  Hoppas du får en bra kväll!

  Kramen/
  Luiza

  SvaraRadera