söndag 3 januari 2010

Julen är borta

Hej alla vänner nu är julen över och det känns skönt att ha städat och hoppas detta år blir fyllt med glädje och spänning - nya äventyr som berikar våra liv :o)

Jag hoppas ni alla har haft härliga dagar med era nära och kära - att ni alla fått njuta av lite ledighet och fyllt på med ny energi.
Idag har vi bjudit min älsklings mor & sällskap på middag, det var så trevlig - här var prat - skratt - sång till gitarr, det är ju sådana här stunder man lever för då man får umgås med nära och kära.

Som sagt julen har jag städat ut - jag städar undan den snabbt då nya året är här, men nya möjligheter.

Ljusa saker mot ljusare tider..

Jesus har en plats i vårt hem - han fann jag i Grekland på en keramik fabrik - under den tiden då jag sålde handgjord keramik från Grekland, hade en hantverksbod för ca 11 år sedan.Betong blad i blad....


Många kramar till er alla nu ska jag kika runt hos er..
kramar
Catthie

10 kommentarer:

 1. Hejsan!

  God forts...

  Visst är det väl härligt att få städa ut julen i väntan på ljusare tider....här har jag bara några kransar kvar...nu ska det bara piffas till med lökar och annat...

  HA en bra vecka!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 2. Låter som du har haft det kanon mysigt.Vad fina saker du visar.Önskar dej God Fortsättning på nya året.Känner på mej att det kommer bli ett kanonår.Ha en skön kväll och en bra start på den nya veckan vännen.Jättekram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Ja nu är den borta och jag plockade bort de sista julsaker idag och bytte gardiner .. för nu har vi kommit in på det nya året och då vet jag att våren kommer ..snart... :)
  kram

  SvaraRadera
 4. Hej där vännen!
  Så härligt ljust och fräscht det är hos dig. Gillar både jesusstatyn och betongbladen. Mysigt att sjunga tillsammans och umgås, det ger energi.
  Må gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 5. Ja i år har jag tröttnat mycket fortare på Julsakerna än vad jag brukar göra..Kanske för jag har en längtan efter nått som jag inte riktigt vet vad det är och då lägger jag ofta fokus på mitt hem..Fast det är nått annat som gnager..Kram till din kväll och morgondag..Susanne

  SvaraRadera
 6. Visst är det skönt att få bort julen. Nu kan man se framåt mot våren. Låter som om dagen varit väldigt mysig

  SvaraRadera
 7. Vilken fin Jesus statyett..

  Ja julen håller på att vandra ut hemma med fast bara tomtarna än så länge.. Stjärnor, gardiner och stakar får stå framme till Tjugondedag Knut.. (tror jag)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Hej, kära vän!
  Vet inte vad det är för fel på min blogg men din bild syns fortfarande inte, tråkigt nog, men nu går det åtminstone att klicka in sig på din sida därifrån. Ska kolla upp felet lite mer.Härligt att du haft en fin jul och nyår.Så härligt ni verkade ha det igår!!!
  Vilken underbar Jesus-staty! Blir jag avundssjuk? Ja!...;-)Håller på att leta efter en sådan men vet inte riktigt var man finner dem, om man inte är i Grekland förstås;-)Såg en i en annan blogg som också var riktigt stor och som personen hittat på loppis.Ja, vem vet, förr eller senare kanske man stöter på en...
  Så ljuvlig musik du har på sidan, den får stå på lite i bakgrunden...
  Så flitig du varit då som redan städat ut julen!När man känner det så, då är det lika bra att få städa undan det, men i år får faktiskt sakerna för en gångs skull stå kvar till 20-dag Knut hos mig.Annars brukar de vanligen också städas bort på nyårsdagen här.Kanske beror på tröttheten, att jag inte orkar städa undan ännu, men det kommer när jag blir piggare.
  TACK för att du är en så fin bloggvän, Catthie!Jag uppskattar dig verkligen så mycket och ser fram mot ett fint bloggår tillsammans med dig.
  Önskar dig många härliga upplevelser och ett överflöd av stunder som gläder dig under detta året och får dig att skratta gott och njuta!:-)
  Stora kramen till dig!/Karin

  SvaraRadera
 9. Tänk så fint det blir med gröna växter till det vita.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 10. Hej Catthie,
  Ja nu ska jag också bädda ner mina tomtar.
  Kram

  SvaraRadera