fredag 23 oktober 2009

Fredag 23 oktober

Nu är snart influensan bort blåst en otroligt jobbig hosta har dock stannat kvar så man sover inte särskilt bra (tänkte försöka med något starkt ikväll - kanske den försvinner ). Nu på em har vi tvättstugan - där är det alltid fullbokat så ingen ide´att hoppa över sin tvätt tid - pust!! men vi hjälps ju åt så det går nog bra.

Och så har vi köket som ser ut som ett bombnedslag - en bild på den...Längtar till luckorna kommer.

Tur att det är fredag då får man umgås och rå om varandra för nu är vi alla lediga..något kalas för sonen imorgon blir det ej, för många nära och kära som också ligger krassliga så dom kommer om några dagar, men vi i familjen ska fira honom - har beställt fika från elever på skolan, det passade ju toppen nu när man har legat dålig hela veckan.

Älsklingen står och fixar en god middag nu "kurrar riktigt i magen"
Har förestan glömt att berätta att vi har bergsborrat ny brunn i stugan och fått vattenprovet idag allt är ok - så skönt med bra vatten som räcker och inte sinar :)

Kram Kram till er alla goa vänner här i bloggvärlden sköt om er ni är bäst.

varma hälsningar Catthie

3 kommentarer:

 1. Hej :D
  Jaså ni skall också ha kalas för sonen :) mina tvillinger skall fira deras födelsdag i morgon ..de blir 30 år ...jisses så gammal man håller på att bli .. det ser man när barnen fyller år ;)
  tusen tack för din så fina kommentar.. man blir väldig glad när man får sådana kommentarar :D
  hoppas att du snart är helt frisk igen :)
  kram

  SvaraRadera
 2. Ååå så perfekt att ni fått vatten i stugan. Många kollegor som har den där hostan, tyvärr så verkar den inte gå över så fort. Hoppas kalaset blir lyckat.
  Må gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 3. Usch, för influensa, det är verkligen inget man önskar :(
  Hoppas du får en angenäm helg! / Bea

  SvaraRadera