lördag 24 oktober 2009

Lördagen 24 oktober


Hej alla så var det sonens födelsedag familjen har firat honom, släkt och vänner kommer någon gång till veckan då alla tillfrisknat.
Så har den första snön kommit - tur att den inte stannar länge, den brukar ju som tina bort. Många tycker det är bra när snön kommer då blir blir det ljusare. Men för mig får den gärna vänta till lucia eller 4 dagar före jul, vi har såååå lång vinter här uppe som jag inte är förtjust i. Visst är det härligt med vårvintern då man är ute mycket, men före det.....pust.
lite bilder från dagen...

Ha det gott alla goa bloggare och njut av denna dag - kramar i massor Catthie


Sömniga vovvar Vicki håller reda på Vegas så bra...

5 kommentarer:

 1. Vi har ännu inte fått någon snö här i Dalarna. Jag tycker som du, det får gärna vänta lite. Jag ska fira min brorsdotters 13-åriga födelsedag (hon har redan fyllt iofs) med att ta henne med på tåget till Stockholm för en shoppingdag som blir hennes. Uppskattat har jag förstått :-)

  Ha en fortsatt skön helg i "snöljuset" :-)

  SvaraRadera
 2. Vad skoj med kalas.va har ni snö!!!!!!jag tycker det är fint men gillar inte snö mera än att det blir ljust och fint.Här regnar det men har varit ute nästan hela dagen.ha en skön kväll kramizar ~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Har tur med vädret det bekommer mig aldrig vad det är för väder. Gillar alla väder, det är som humöret växlande och det gillar jag. Har en förkärlek för riktigt skitväder gärna snöstorm eller åska och ösregn. Tycker det är uppfriskande, brukar ofta ge mig ut i ruskväder då alla andra sitter inne, man känner att man lever. Men vad mysigt det var med snö imorse. Hoppas kalaset var lyckat! Så skönt vovvarna ser ut att ha det, ska också krypa till kojs med en bra bok snart.
  Sov gott!
  Kram
  /Sara

  SvaraRadera
 4. Snön får gärna vänta, här blir det sällan någon riktig vinter, men snöblask brukar det bli, grått och geggigt, men man vet aldrig :)

  Ha en fin söndag
  Eva

  SvaraRadera
 5. Hu det ser kallt ut. Vår snö la sig aldrig så jag hinner lite till i trädgården.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera